Ga naar de inhoud

Onze projecten

Bij Tempodeur zijn we trots op onze klanten, voor wie wij uiteenlopende projecten mochten realiseren. Van renovatieopdrachten tot volledige nieuwbouw. Bekijk hieronder een greep uit de door ons opgeleverde projecten.

Cargill – vestiging Bergen op Zoom

Cargill Nederland maakt al langere tijd gebruik van onze Tempodeuren. Zo hebben wij voor dit bedrijf al diverse renovatie- en nieuwbouwopdrachten uitgevoerd. Onlangs mochten wij de vestiging in Bergen op Zoom voorzien van een nieuwe RVS draaideur én RVS schuifdeur.

Bekijk project

PLUS Joure

Tempodeur is ondertussen al enige tijd de leverancier van de PVC pendeldeur aan de PLUS filialen. Naast de pendeldeur plaatsen we ook steeds vaker onze brandrolschermen en snelroldeuren bij de PLUS filialen.

Bekijk project

Compaxo Zevenaar

Compaxo Zevenaar investeerde in de nieuwbouw van de stallen en in R&O (reiniging en ontsmetting). Wij tekenden voor de invulling van de hygiënische deuren en ramen. Benieuwd wat we precies deden? Lees het hier.

Bekijk project

De Pannekoekenbakker Zuidland

Voor de vestiging van de Pannekoekenbakker in Zuidland kregen wij een aanvraag voor een nieuwe keukendeur. Hierbij gaf de klant de voorkeur aan een pendeldeur met een hard deurblad. Benieuwd hoe wij dit aanpakten? Lees maar.

Bekijk project

Keurslagerij Koekenberg

Tempodeur werd door Keurslager Koekenberg benaderd met de vraag of wij hun bestaande pendeldeuren konden vervangen. Maar natuurlijk! We kozen voor polyethyleen pendeldeuren voor dit ambachtelijke familiebedrijf. Benieuwd hoe wij dit aanpakten? Lees maar.

Bekijk project

DekaMarkt

DekaMarkt is een bekende supermarktketen, met filialen door het hele land. Een aantal van deze filialen zijn voorzien van een echte 'Tempodeur'. In dit project vervingen we de verouderde deurbladen van de pendeldeuren voor nieuwe deurbladen. Nu heeft de doorgang weer een nette uitstraling voor het winkelend publiek.

Bekijk project

Henningsen Waalwijk

Altijd fijn om een tevreden klant terug te zien! Zo ook Henningsen Nederland BV uit Waalwijk. Een aantal jaren geleden monteerden we tien RVS-draaideuren bij deze fabrikant van gedehydrateerde vlees- en gevogelteproducten. Nu was het tijd voor het vervangen van een dubbele buitendeur. Lees meer over dit project.

Bekijk project

Petit Forestier

Wij slaagden erin een deur te ontwikkelen die voldeed aan de specifieke gebruikswensen van Petit Forestier. Bekijk dit project.

Bekijk project

Hellofresh distributiecentrum

Het distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk is door ons voorzien van snelloopdeuren, geïsoleerde pendeldeuren en RVS ramen. Lees meer.

Bekijk project

Vida Food

Voor de nieuwbouw van het distributiecentrum in Zevenaar is door Vida gekozen voor een aantal van onze RVS snelroldeuren, type ZIP. Lees meer over dit project.

Bekijk project

PLUS supermarkten

Voor PLUS supermarkten leveren wij PVC pendeldeuren, die worden toegepast als afscheiding tussen winkel en magazijn. Lees meer.

Bekijk project