Ga naar de inhoud

De Pannekoekenbakker Zuidland

De Pannekoekenbakker Zuidland

Vervanging van twee polyethyleen pendeldeuren

De Pannekoekenbakker is opgericht in 1983. Wat destijds begon als een pannenkoekenrestaurant in Heusden is inmiddels uitgegroeid tot een franchiseorganisatie met 15 vestigingen door heel Nederland.

Dit was de vraag

Voor de vestiging van de Pannekoekenbakker in Zuidland kregen wij een aanvraag voor een nieuwe keukendeur. Hierbij gaf de klant de voorkeur aan een pendeldeur met een hard deurblad.

Zo pakten wij het aan

Nadat wij enkele foto’s van de situatie ontvingen, werd besloten om voor een polyethyleen pendeldeur te gaan. Deze deuren worden vaker ingezet als keukendeur. Onze accountmanager kwam op locatie om alles goed in te meten en enkele weken later werd de pendeldeur door ons geplaatst.

Het resultaat

“Wij zijn er heel blij mee!”, vertelt Maikel van der Steen, eigenaar van de Pannekoekenbakker in Zuidland. “Het contact met Tempodeur was goed en ik vond het fijn dat ze zelf kwamen opmeten. Daarna hebben ze alles netjes geïnstalleerd en afgewerkt. Dat laatste vond ik zelf nog wel spannend, omdat we op dat moment net een nieuwe keuken hadden, maar ze hebben het heel mooi opgeleverd!”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze deur staat voor je open!

Gerelateerde oplossingen

alle oplossingen