Ga naar de inhoud

Plus Supermarkten

Plus Supermarkten

PVC pendeldeuren

Tempodeur was de vaste leverancier van pendeldeuren aan COOP en sinds de fusie met PLUS in 2022, leveren wij nu ook onze PVC-pendeldeuren aan PLUS-filialen.

Dit was de vraag

De PLUS was op zoek naar een pendeldeur in PVC-uitvoering, met een bijbehorend, wandomvattend kozijn in de populaire wittint RAL 9010. De supermarktketen gebruikt de pendeldeur als afscheiding tussen de winkel en het magazijn, een toepassing die je vaak terugziet in de retail.

Zo pakten wij het aan

Wij leveren niet alleen de pendeldeuren, maar voeren op locatie ook de montage uit. De aannemer zorgt voor de sparing en wij regelen dat de deur hier op tijd voor de opening in komt.

Het resultaat

Het resultaat is een PVC pendeldeur die uitermate geschikt is voor de retail. De kunststof deurbladen zorgen hier voor een goede afsluiting tegen tocht, beperken warmteverlies en door de transparante zichtstrook is de inkijk naar het magazijn beperkt voor klanten.

Naast de PVC-pendeldeur leveren we ook geregeld brandwerende rolschermen en snelloopdeuren aan diverse PLUS-filialen. Het filiaal van PLUS Joure bijvoorbeeld voorzagen wij recent van een brandrolscherm. Benieuwd naar dit project? Klik dan hier.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze deur staat voor je open!

Gerelateerde oplossingen

alle oplossingen