Ga naar de inhoud

Preventief onderhoud

Tempodeuren staan al vele jaren in de markt bekend als kwalitatief hoogwaardig, zeer betrouwbaar en solide. Echter, ook deuren van een dergelijke hoogwaardige kwaliteit hebben onderhoud nodig. Om daarom langer te kunnen genieten van uw investering adviseren wij de deuren regelmatig te laten onderhouden en controleren. Zo beperkt u de kans op onverwachte storingen én kosten. Door het tijdig opmerken van eventuele beginnende schade of slijtage worden grotere problemen en onveilige situaties voorkomen. De levensduur van uw bedrijfsdeur wordt aanzienlijk verlengd.

Onderhoudscontract

Het is mogelijk voor het preventief onderhoud een contract af te sluiten. Tijdens het onderhoud worden uw deuren gecontroleerd, volgens de voorschriften afgesteld, getest en indien nodig hersteld.

Vooraf worden afspraken gemaakt over de inhoud, de kosten en de frequentie van het servicebezoek. Na uitvoering krijgt u van de servicemedewerker een gedetailleerde rapportage, zodat u inzicht heeft in de verrichte werkzaamheden.

Eenmalige servicebeurt

Het is ook mogelijk een beroep te doen op een éénmalige servicebeurt. Ook hierbij worden vooraf alle afspraken vastgelegd.

Wilt u de zorg voor preventief onderhoud uit handen geven aan onze serviceteams? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via service@tempodeur.nl of klik op de onderstaande button.

Contact