Preventief onderhoud

Om lang te kunnen genieten van uw investering adviseren wij de deuren regelmatig te laten onderhouden en controleren. Zo beperkt u de kans op onverwachte storingen én kosten. Door het tijdig opmerken van eventuele beginnende schade of slijtage worden grotere problemen en onveilige situaties voorkomen. De levensduur van uw bedrijfsdeur wordt aanzienlijk verlengd.

Abonnement

Het is mogelijk voor het preventief onderhoud een abonnement af te sluiten. Tijdens het onderhoud worden uw deuren gecontroleerd, volgens de voorschriften afgesteld, getest en eventueel hersteld (indien nodig). 

Vooraf worden afspraken gemaakt over de inhoud, de kosten en de frequentie van het servicebezoek. Na uitvoering krijgt u van de service medewerker een gedetailleerde rapportage, zodat u inzicht heeft in de verrichte werkzaamheden. 

Gereedschap

Het is ook mogelijk een beroep te doen op een éénmalige servicebeurt. Ook hierbij worden vooraf alle afspraken vastgelegd.

Wilt u de zorg voor preventief onderhoud uit handen geven aan onze serviceteams? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, tel 026 370 7008.