Ga naar de inhoud

Keurslagerij Koekenberg

Keurslagerij Koekenberg

Vervanging van twee polyethyleen pendeldeuren

Keurslagerij Koekenberg is een moderne slager met een lange historie. Dit familiebedrijf uit Hengelo (GLD) is opgericht in 1932 en bestaat inmiddels uit een ambachtelijke slagerij en een eigen worstenmakerij. Sinds 1989 mag slagerij Koekenberg het keurmerk ‘Keurslager’ dragen. De afgelopen jaren heeft Keurslagerij Koekenberg veel geïnvesteerd in het moderniseren van het bedrijf en om te voldoen aan de hygiëne-eisen. Daar draagt een goede polyethyleen pendeldeur van Tempodeur aan bij!

Dit was de vraag

In het pand van de keurslager waren de twee bestaande en erg verouderde pendeldeuren aan vervanging toe. Keurslager Koekenberg kiest voor polyethyleen pendeldeuren van Tempodeur.

Zo pakten wij het aan

Nadat we met de klant spraken en de huidige situatie bekeken, koos de klant voor een polyethyleen pendeldeur met vlakstrip in de kleur RAL 5010. De nieuwe pendeldeuren werden door onze monteurs geplaatst.

De polyethyleen pendeldeur is een goede keus voor de foodbranche. Het voldoet aan de hoogste hygienische eisen. Zo worden de scharnieren altijd in RVS uitgevoerd. De deurbladen sluiten automatisch na iedere opening en beperken zo warmte- en koudeverlies.

Het resultaat

Tim Nijsen van Tempodeur vertelt over het klantcontact:

Dit was een leuke opdracht. Het contact met de klant verliep soepel en het was al snel duidelijk wat de wensen waren. Zo hebben we de deur in slechts vijf weken geplaatst, vanaf het eerste contact tot de montage.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze deur staat voor je open!

Gerelateerde oplossingen

alle oplossingen