Ga naar de inhoud

Compaxo Zevenaar

Compaxo Zevenaar

Hygiënische draaideuren, snelloopdeuren en ramen

Bij Compaxo in Zevenaar produceren ze een breed assortiment aan vers varkensvlees. Compaxo controleert de aanlevering van de varkens helemaal zelf en doet dit op een hoog geautomatiseerd niveau. Het verse vlees gaat vervolgens naar afnemers in binnen- en buitenland, waaronder hun locatie in Gouda, waar het tot vleeswaren wordt verwerkt.

Dit was de vraag

Recentelijk heeft Compaxo geïnvesteerd in de nieuwbouw van de stallen en in R&O, oftewel reiniging en ontsmetting. Het doel was om tot een product te komen waar iedereen op het gebied van diervriendelijkheid achter kan staan. Alle aspecten – van de verlichting tot de vloertemperatuur en bijvoorbeeld de loopruimte – zijn erop gericht dat de dieren tot rust kunnen komen.

Zo pakten wij het aan

Voor dit bijzondere project tekende Tempodeur voor de invulling van de hygiënische deuren en ramen. De ramen leverden we met een hygiënisch RVS-raamprofiel en met een geïsoleerde beglazing. De ramen werden deels in een brandwerende uitvoering opgeleverd. Ook werden ze voorzien van anti-splinterfolie, voor 100 procent voedselveiligheid.

De hygiënische deuren werden in roestvrijstaal zonmotief uitgevoerd. Tempodeur leverde de draaideuren, schuifdeuren en stond ook garant voor de snelloopdeuren. Sommige draaideuren werden hierbij in een brandwerende uitvoering geleverd.

Het resultaat

Met dit totaal pakket aan deuren kan Compaxo weren jaren vooruit!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze deur staat voor je open!

Gerelateerde oplossingen

alle oplossingen