Aandacht voor service en onderhoud

Deuren van Tempodeur staan al vele jaren in de markt bekend als kwalitatief hoogwaardig, zeer betrouwbaar en solide. Echter, ook deuren van een dergelijke hoogwaardige kwaliteit hebben onderhoud nodig.

Om lang te kunnen genieten van uw investering adviseren wij daarom de deuren regelmatig te laten onderhouden en controleren. Door het tijdig opmerken van een eventueel beginnende schade of slijtage worden grotere problemen en onveilige situaties voorkomen. De levensduur van uw bedrijfsdeur wordt aanzienlijk verlengd.

Ook in geval van ontstane schade, een technische storing of verdere vragen zullen onze monteurs een maximale ondersteuning verlenen. De landelijk werkende serviceteams van Tempodeur staan garant voor een uitstekende kwaliteit van onderhoud én reparatie!

Onze vakbekwame VCA-gecertificeerde monteurs beschikken gemiddeld over meer dan 6 jaar Tempodeur praktijkervaring en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Door de korte communicatielijnen en adequate planning is één van onze serviceteams snel ter plaatste om de deur vakkundig te herstellen.