Ga naar de inhoud

Cargill – Bergen op Zoom

Cargill – Bergen op Zoom

Plaatsing van nieuwe RVS draaideur én RVS schuifdeur

Het Amerikaanse Cargill is een agro-industrieel concern, dat zich inzet om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. Het bedrijf is onder andere betrokken bij de productie van voedsel-ingrediënten en het verwerken, verspreiden en verhandelen van landbouwproducten. Cargill koppelt landbouwers aan markten en klanten aan duurzame voedingsoplossingen, waarmee zij de wereld voeden.

Anno 2023 telt het bedrijf 155.000 medewerkers in 70 landen, waarvan 2.200 in Nederland. Cargill heeft in ons land onder andere vestigingen in Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en op Schiphol.

Cargill Nederland maakt al langere tijd gebruik van onze Tempodeuren. Zo hebben wij voor dit bedrijf al diverse renovatie- en nieuwbouwopdrachten uitgevoerd. Soms krijgen wij de opdracht direct via Cargill binnen, maar dit kan ook via een aannemer gaan.

Contact opnemen

Vervangen oude schuifdeur voor RVS schuifdeur van Tempodeur

Onlangs mochten wij voor de vestiging van Cargill in Bergen op Zoom twee projecten uitvoeren. De eerste opdracht betrof het vervangen van een oude schuifdeur voor een nieuwe RVS schuifdeur. Dat klinkt wellicht simpel, maar het vervangen van oude deuren vergt veel kennis en vakmanschap. Vaak zijn wanddelen namelijk niet recht, of zijn openingen scheef.

Daarom maken wij een nieuwe deur altijd op maat en passen wij deze aan aan de situatie bij de klant. Hierbij wordt ook de vakkennis van onze monteurs aangesproken, omdat het regelmatig voorkomt dat zij ter plaatse in oplossingen moeten denken. Gelukkig draaien onze monteurs daar hun hand niet voor om!

In één dag demonteerden we de oude deur en plaatsten we de nieuwe. Zo is Cargill dezelfde dag nog voorzien van een RVS deur die aan alle wensen en eisen voldoet.

RVS draaideuren in de kleedruimte

Via Bouwgroep De Nijs-Soffers in Hoogerheide werden wij gevraagd om de vestiging van Cargill in Bergen op Zoom te voorzien van twee RVS draaideuren. Deze werden geplaatst in de nieuwe dameskleedruimte.

De draaideuren zijn door Tempodeur voorzien van een RVS cirkelmotief-afwerking. Deze afwerking ziet er niet alleen netjes uit, maar zorgt er ook voor dat krassen en beschadigingen op de deur minder goed zichtbaar zijn.

Cargill heeft altijd de specifieke wens om de deuren te voorzien van vier scharnieren. Het voordeel hiervan is een langere levensduur van de deur én altijd een goede sluiting, ook bij zeer intensief en zwaar industrieel gebruik.

Ook zijn de deuren voorzien van een paniekslot. Dit zijn speciale sloten die altijd van binnenuit geopend kunnen worden. Hierdoor is de RVS draaideur ook geschikt als vluchtdeur.

De RVS draaideur die – door de cirkelmotief-afwerking – tegen een stootje kan.
Je leest het: onze deuren worden altijd op maat gemaakt, op basis van de wensen van de klant.

Het resultaat

Met onze nieuwe deuren kan Cargill weer jaren vooruit!
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze deur staat voor je open!

Gerelateerde oplossingen

alle oplossingen