Ga naar de inhoud

Draaideur brandwerend

Loopdeuren 60 minuten brandveilig voor Foodsector en Industrie.

Brandwerendheid EI260

Onze loopdeuren zijn getest volgens de Europese norm EN1634-1 en geclassificeerd conform EN 13501-2:2007+A1:2009. Ze voldoen aan de EI260 criteria. De letter E geeft aan dat aan de eis voor vlamdichtheid word voldaan. De letter/cijfer combinatie Ibetekend dat aan de thermische isolatie m.b.t. de temperatuur is voldaan. Het getal 2 zegt dat de temperatuur aan de niet verhitte zijde op 100 mm vanaf de deurbladrand is gemeten. Terwijl in de oven temperaturen van boven de 1000 °C ontstaan mag de gemiddelde temperatuursstijging van de deur niet meer dan 140 °C zijn. 

Voldoet aan hoge eisen

Onze brandeuren worden hoofdzakelijk toegepast in de Foodsector. Ook bedrijven die hoge eisen stellen behoren tot onze klanten kring. Deze eisen betreffen bijv. isolatie of een goede uitstraling van de deur.

Standaard met een 62 mm geïsoleerd deurblad. Dit garandeert een solide deur die optimaal functioneert bij intensief gebruik. Het beslag en scharnieren worden in RVS uitgevoerd.

Branddeuren moeten volgens regelgeving zelfsluitend zijn. Een schaararm deurdranger is verplicht.

RVS uitvoering mogelijk

De deurbladen, kozijn en beslag kunnen volledig in RVS worden uitgevoerd. Dit garandeert een solide deur die optimaal functioneert bij intensief gebruik.

offerte aanvragen Brochure Terug naar overzicht

Gerelateerde projecten

alle projecten