Ga naar de inhoud

Henningsen Waalwijk

Vervangen van een dubbele buitendeur

Henningsen Nederland BV in Waalwijk is een toonaangevende Europese fabrikant van gedehydrateerde vlees- en gevogelteproducten. De vleespoeders en granulaten zijn halffabricaten voor de gedroogde soepenindustrie, smaakmakers, babyvoedingfabrikanten, snackproducenten en de petfood-industrie.

Dit was de vraag

Henningsen is een oude bekende van Tempodeur. Wij hebben een paar jaar geleden tien RVS draaideuren gemonteerd bij het bedrijfspand. Nu was het tijd voor het vervangen van een dubbele buitendeur. Het is altijd fijn om een tevreden klant terug te zien!

Zo pakten wij het aan

De oude deur is binnen één dag door onze monteur gedemonteerd en vervangen. De buitenzijde in de kleur rood (RAL 3000), zodat de deur mooi aansluit bij de kleur van de gevel van Henningsen.

Voor de binnenzijde van de deur is gekozen voor een RVS met een cirkel-gematteerde afwerking. In de voedingsindustrie gebruiken we altijd RVS, zodat onze deuren aan de hoogste hygiënische eisen voldoen. De cirkel-gematteerde afwerking zorgt ervoor dat beschadigingen op de deur minder snel zichtbaar zijn.

Het resultaat

‘’Wij hebben onze buitendeur laten vervangen door Tempodeur. Een aantal jaren geleden heeft Tempodeur verschillende nieuwe deuren bij ons geplaatst. Daar zijn we zo tevreden mee dat we weer voor Tempodeur kiezen.’’, vertelt Marcio Barbosa Vieira, technische dienst bij Henningsen BV. ‘’Ook dit keer is het goed verlopen. De buitendeur is snel geplaatst. Ik raad Tempodeur aan. Wij hebben een scherpe offerte van Gerard Stinesen gehad, de communicatie is top, de monteurs zijn super aardig en leveren vakwerk volgens afspraak.’’

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze deur staat voor je open!

Contact Terug naar overzicht

Gerelateerde oplossingen

alle oplossingen