Ga naar de inhoud

Bedrijfsschuifdeur

Geïsoleerde schuifdeur voor de Foodsector. Indien het verschil van temperatuur tussen 2 ruimtes gering zijn, dan is dit de ideale deur.

Voldoet aan de hygiëne eisen

Deze schuifdeur is speciaal voor de foodsector ontwikkeld.  Zo is het railbeslag meestal volledig in RVS uitgevoerd en makkelijk schoon te maken. De bedrijfsschuifdeur is voorzien van een 4-zijdig afdichtings-rubber en sluit redelijk goed af. Bedrijfsschuifdeuren sluiten echter niet hermetisch af, dit in tegenstelling tot Koelschuifdeuren die wel een hermetische sluiting hebben.

Solide deur

De bedrijfsschuifdeur is geschikt voor intensief gebruik. Deurblad is geïsoleerd met PU schuim, dit geeft een zeer goede stabiliteit. Afhankelijk van de toepassing varieert de deurbladdikte tussen 40 en 60 mm. De gelagerde loopwielen zorgen voor een soepele loop van de deur.

Het deurblad en kozijn zijn leverbaar in:

  • RVS cirkelgemateerd
  • RVS geslepen
  • RAL kleur naar keurze
  • Foodsafe RAL kleur

De deur wordt geleverd inclusief zelfdragend nastelkozijn. Voor inbouw in sandwich panelen wordt een kozijn met contrakozijn constructie toegepast.

Ideaal in Foodsector

Geschikt voor alle sectoren van de voedings industrie. Indien de temperatuur verschillen  gering zijn is dit de ideale schuifdeur.

offerte aanvragen Terug naar overzicht