Ga naar de inhoud
Nieuws
9 mei 2023
De gezichten achter Tempodeur: Tim Nijsen

Tim is inmiddels ruim een jaar geleden gestart bij Tempodeur. En als het aan hem ligt, dan blijft hij nog wel even: “Over vijf jaar zie ik mijzelf hier nog steeds.” Waarom Tim het zo naar zijn zin heeft bij Tempodeur? Dat lees je hier!

Op zoek naar uitdaging

Voordat Tim als Verkoop Binnendienst-medewerker bij Tempodeur terechtkwam, was hij op zoek naar een uitdagende functie. “Bij mijn vorige werkgever had ik het naar mijn zin, maar ik had het idee dat ik meer aankon”, vertelt de 27-jarige Tim. “Ik had het gevoel dat ik meer verantwoordelijkheden wilde en ik zag bij Tempodeur de kans om mijzelf verder door te ontwikkelen.” Na meerdere gesprekken en een meeloopochtend was het voor Tim duidelijk: “bij Tempodeur ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor je projecten en dat sprak mij heel erg aan!”

Adviserende rol

Die uitdagende functie heeft hij bij Tempodeur zeker gevonden. En hij leert elke dag weer wat nieuws. Zo vertelt hij: “Ik maak en behandel offertes voor klanten. Op dit moment kom ik in de fase dat ik projecten volledig zelfstandig begeleid tot aan de montage. Hier ben je veel met de klant bezig; van het doorspreken van specificaties tot aan het afstemmen van de montage.”

Op die manier blijft Tim doorgroeien en krijgt hij steeds meer een adviserende en begeleidende rol. “Ik help klanten aan de juiste deur voor hun situatie. Onze deuren hebben een specifiek doel en dat vraagt om een passende oplossing. Soms vragen klanten specifieke deuren aan die niet passen bij hun bedrijf en/of branche, dan neem ik contact op en bespreken we welke deur het meest geschikt is.”

Nooit saai

“Het werk is heel divers”, vertelt Tim. “Op een dag doe ik veel verschillende dingen. En de deuren zelf zijn ook echt afwisselend. Elke situatie is anders. Er zijn geen standaard offertes, ik moet goed doorvragen en doordenken om tot het complete plaatje te komen. Elke offerte is maatwerk voor de klant en hierdoor is het nooit saai!”

Het leukste moet nog komen

En het lijkt er alleen maar leuker op te worden. Wanneer wij Tim vragen naar zijn leukste project, antwoordt hij enthousiast: “Die komt er nog aan! We hebben hiervoor een offerte gemaakt en we zitten nu in de bestelfase. Het gaat om verschillende deuren en dat is heel leuk. Ik ben met van alles bezig, van bellen, mailen en de vragen op locatie bespreken tot het echt uitvoeren.”

Eigen werkwijze toepassen

“Het is hier heel goed en gestructureerd werken,” vertelt Tim als laatste over het werken bij Tempodeur. “Er is een duidelijke basis werklijn. Die is hetzelfde voor iedereen, maar je krijgt de ruimte om je eigen werkwijze toe te passen.”