Ga naar de inhoud
Nieuws
1 maart 2023
De gezichten achter Tempodeur: Jurgen Willemsen

”Het is geweldig om iets te kunnen betekenen voor onze klanten. Of het nou onderhoud is of dat we iets nieuws mogen maken, die afwisseling is heel fijn.”

Geen dag is hetzelfde voor Jurgen Willemsen, monteur buitendienst bij Tempodeur. ”Mijn werkdag begint om 6 uur. Wij werken door heel Nederland, dus we rijden graag voor de files uit zodat we op tijd bij de klant zijn”, vertelt hij. ”De ene keer verhelpen we een storing, een andere keer plegen we onderhoud of plaatsen we nieuwe deuren bij een klant.” Maak kennis met deze ijverige monteur!

Veel afwisseling

Sinds juni 2022 werkt Jurgen bij Tempodeur. Inmiddels heeft hij zijn plekje helemaal gevonden. ”Ik heb het hier erg naar mijn zin”, vertelt hij. ”Ik heb leuke collega’s, waarmee ik vaak samenwerk. Het zijn collega’s met jarenlange ervaring, dus dat is heel prettig. Voor de ene opdracht werken we samen en een andere klus is meer een one man job, maar ook dat vind ik prima. Die afwisseling maakt het werk leuk volgens Jurgen. ‘’We werken van Groningen tot Maastricht en soms zelfs over de grens. Laatst moest ik naar België en binnenkort mag ik naar Parijs om een klant te helpen. Dat is wel bijzonder.”

Op hoog tempo door

Wat Jurgen zoal doet op een dag? ”Nou, dat verschilt dus ook per klant. Ik verhelp storingen, pleeg onderhoud en plaats nieuwe deuren. Dat laatste kan van alles zijn; van brandwerende deuren tot koel- en vriesdeuren tot schuifdeuren en nog veel meer. Mijn eerste opdracht was bij een hele grote bouw in Ettenleur. Daar hebben we heel veel deuren geplaatst, dat was mijn vuurdoop. Ik was meteen goed ingewerkt! Dat ging op een hoog tempo door.”

Mooie producten

”Tempodeur is een leuke werkgever. Het is een mooi bedrijf met een fijn team. De lijntjes zijn kort en de waardering is hoog. We staan echt voor onze producten en diensten. Dat is iets waar ik trots op ben”, zegt Jurgen. Ik zie mij de komende jaren nog zeker bij Tempodeur werken.”

Andere passie

Naast dat Jurgen zijn werk vol passie uitvoert, besteedt hij zijn vrije tijd graag in een loods. Om aan een carnavalswagen te bouwen, welteverstaan. ”Ik woon al mijn hele leven in Westervoort, inmiddels samen met mijn gezin. Mijn vrouw en ik zijn allebei heel actief binnen de carnavalsvereniging. We hebben een leuke vriendengroep en drinken graag samen een drankje. Op dit moment bouwen we aan een nieuwe carnavalswagen in een loods.”