Ga naar de inhoud
Nieuws
14 september 2023
Albert Heijn & Jan Linders kiezen voor Tempo pendeldeuren

Heb je het al gehoord? De supermarktketen Jan Linders wordt Albert Heijn Jan Linders. Het familiebedrijf gaat verder als franchiseondernemer van Albert Heijn. Het overgrote deel van de 63 filialen van Jan Linders worden omgebouwd naar de Albert Heijn-formule. En voor die filialen leveren wij de nieuwe pendeldeuren. Lees je mee?

De nieuwe filialen van Albert Heijn Jan Linders hebben de huisstijl van Albert Heijn, maar bieden ook nog deels het bekende Jan Linders-assortiment aan. Het beste van twee werelden dus!

Polycarbonaat pendeldeur

Tempodeur voorzag de vroegere Jan Linders-filialen van een polycarbonaat pendeldeur. Met de overname door Albert Heijn passen wij dit type deur óók toe bij de nieuwe Albert Heijn Jan Linders-filialen. Dit betekent concreet dat Tempodeur circa 50 supermarkten voorziet van nieuwe pendeldeuren.

De polycarbonaat pendeldeur bij Albert Heijn Jan Linders.

Een veelzijdig inzetbare klapdeur

Onze polycarbonaat pendeldeur is een veelzijdig inzetbare klapdeur, zeer geschikt voor de retail. De strakke, kunststof deurbladen zorgen voor een goede afsluiting tegen tocht- en geluidsoverlast. En doordat het deurblad voorzien is van een doorzichtig polycarbonaat venster, kan winkelpersoneel enerzijds zien wat er aan de andere zijde van de pendeldeur gebeurt, terwijl anderzijds de inkijk naar het magazijn beperkt wordt voor winkelbezoekers.

Het is niet voor niets dat deze sterke deur geliefd is bij veel retailklanten.

Meer weten over onze bedrijfsdeuren of ben je benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.