Vacatures, zit er iets voor jou bij?

Bij Tempodeur zijn we op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Hieronder vind je onze openstaande vacatures, zit er wat voor jou bij?

 Wij zijn op zoek naar:

 

 

Wie zijn wij?

Tempodeur is bedreven in bedrijfsdeuren! Wij zijn sterk in klantgericht maatwerk en we kunnen voor elke doorgang een passende oplossing bieden. Al meer dan 20 jaar is Tempodeur gespecialiseerd in het leveren van bedrijfsdeuren voor de foodsector en de industrie. Wij zijn bekend met alle specifieke (hoge) eisen die er aan de deuren gesteld worden, zeker in de voedingsindustrie. Tempodeur beschikt over een vakkundige montage- en service afdeling, met eigen ervaren VCA-gecertificeerde monteurs. Kennis van zaken, snelheid, oplossend vermogen en flexibiliteit, hierdoor is het mogelijk onze opdrachtgevers snel en vakkundig van dienst te zijn. Tempodeur staat garant voor een uitstekende kwaliteit van onderhoud, montage én reparatie!

Wat ga je doen?

Binnen ons serviceteam hebben we plek voor een gemotiveerde collega. Samen met je collega zorg je ervoor dat onze bedrijfsdeuren op een professionele wijze bij onze klanten gemonteerd worden. Dat betekent dat je samen naar de werklocatie rijdt en op locatie je werkzaamheden uitvoert. Denk hierbij aan het monteren van (elektrisch bestuurbare) bedrijfsdeuren, het op maat maken van en oplossingen bedenken voor het goed plaatsen van onze deuren. Het onderhouden van en service verlenen op reeds geplaatste deuren is ook onderdeel van je takenpakket.

 Wie ben jij?

Ben jij een representatieve, communicatief vaardige, betrouwbare, handige en bij voorkeur ervaren monteur? Vind jij het gaaf om bij opdrachtgevers ons visitekaartje te zijn? Vind jij het tof om oplossingen te bedenken voor allerhande problemen die op de werkvloer voor kunnen komen en maatwerk te kunnen leveren? Vind jij het fijn als je voor mooie opdrachtgevers zoals Aviko en Albert Heijn mag werken? Heb jij kennis van het montage vak, enige kennis van elektrotechniek en ben je bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat, dan ontmoeten we je graag!

 Wat kun je van ons verwachten?

Een klein maar zeer ervaren team waar je onderdeel van mag uitmaken, werkweken van gemiddeld 40 uur inclusief reistijd. Werken met mooie producten, kwalitatief hoogwaardig materiaal, maatwerk mogen leveren en wanneer gewenst vak gerelateerde cursussen volgen om jezelf verder te kunnen ontwikkelen op jouw vakgebied.

 Wat hebben wij je te bieden?

  • bij ons zijn geen storingsdiensten;
  • bij ons werk je alleen in Nederland;
  • bij ons slaap je elke nacht thuis;
  • bij ons zijn de reisuren gewoon werkuren;
  • bij ons werk je gemiddeld 40 uur per week inclusief je reisuren;
  • bij ons deel je mee in de winst met een bonusregeling;
  • bij ons heb je 28 vrije dagen;
  • bij ons ben je aangesloten bij een pensioenfonds.

 Wat als je nog geen vergelijkbare ervaring hebt?

Ben je op zoek naar een mooie baan waar je je vaardigheden verder wilt ontwikkelen? Ben je betrouwbaar, handig en leergierig dan ben je ook van harte welkom om bij ons te komen werken. We leiden je, in de praktijk, graag op tot volwaardig monteur met ruimte voor het volgen van cursussen.

 Hoe kom je bij ons onder de aandacht?

Stuur een mail naar Roel Stinesen via mail: werkenbij@tempodeur.nl en stel je voor. We bellen je voor het maken van een afspraak.

Salaris: €2.800,00 - €3.600,00 per maand