Ga naar de inhoud

DekaMarkt

Vervangen van deurbladen van de PVC pendeldeur

DekaMarkt is een bekende supermarktketen. Inmiddels vind je DekaMarkt-filialen door heel het land. Wij werken voor meerdere supermarkten. Een veelvoorkomende vraag van supermarkten is het vervangen van de deurbladen van PVC pendeldeuren. Zo ook bij DekaMarkt.

Dit was de vraag

Voor DekaMarkt kregen wij de vraag om de deurbladen van de oude pendeldeuren te vervangen. Deurbladen worden na een aantal jaren intensief gebruik vies of ze scheuren. DekaMarkt wil nieuwe deurbladen, zodat de doorgang weer een nette uitstraling heeft voor het winkelend publiek. De pendeldeuren vind je namelijk in de supermarkt, als afscheiding tussen de winkel en het magazijn.

Zo pakten wij het aan

Het ophangsysteem van de deurbladen (de stalen galg) is meestal nog in prima staat, daarom vervangen wij alleen de PVC deurbladen. Onze monteur verwijderde het oude deurblad van de stalen galg en verving het voor nieuwe deurbladen. De bestaande galg mét nieuwe deurbladen plaatsten we weer terug.

Het resultaat

''Dit zijn leuke klussen die we snel kunnen klaren voor onze klanten.'', vertelt Gerard Stinesen, eigenaar van Tempodeur. ''En het is helemaal fijn als de lijnen kort zijn en de communicatie goed verloopt. Zo ook bij dit project. Via vaak terugkomende aannemers komt de opdracht bij ons binnen. De aannemer geeft de afmetingen van het huidige deurblad door en wij maken nieuwe deurbladen op maat, mét een mooi resultaat.''

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact Terug naar overzicht

Gerelateerde oplossingen

alle oplossingen